Resultaten voor Workshop: Muziek

Workshop: Muziek
Creatieve workshops maX Music.
Met enkel handbewegingen speel je beats, baslijnen en samples op deze bijzondere infrarood apparaten. 10-12, Air Drumming Workshop, Kinderen, Muziek, Slagwerk. Enthousiaste artiesten verzorgen muziek workshops voor alle klassen en een gemeenschappelijke presentatie voor ouders. 4-12, Kinderen, Muziek, Muziekdag, Zang, Kunstendag, Project.
phishing mail herkennen
Workshop Muziek CultuurSchakel. Asset 1.
In de leerlijn Muziek onderzoeken leerlingen alle vormen van muziek waarmee ze dagelijks op vele manieren in aanraking komen. Het onderzoeken van de effecten en betekenis van muziek in verschillende culturen heeft invloed op de ontwikkeling van de identiteit van de leerling.
ppc
Muzikale Workshops Workshoppen.nl.
U leert hoe u deze muziek maakt en vooral hoe u danst op de vrolijke tonen van deze Zuid-Amerikaanse muziek. Bovendien vertelt uw workshopdocent u het nodige over de herkomst van de samba. Wanneer u van Nederlandstalige muziek houdt, is een workshop Smartlappen Zingen echt iets voor u.
website laten maken
Muziek workshops voor school! Op maat gemaakt voor het VO Kijk nu!
In de workshop Sound design wordt de leerlingen alles bijgebracht over het muzikaal en functioneel inzetten van geluid en effecten bij filmbeeld. Een sfeer in muziek uitdrukken en werken met ritmes; dat leren leerlingen tijdens de workshop Componeren! Klanken, ritmes, metaforen en beeldspraak; dat is flowkaal!
https://www.verkeerservicezuidholland.nl/
Stichting PAS Workshop Muziek, wat is dat eigenlijk?
Kindcentra 0-13 jaar. Samenwerken met ouders. Workshop Muziek, wat is dat eigenlijk? Home VSD-aanbod Workshop Muziek, wat is dat eigenlijk? In deze zeer interactieve workshop beginnen we met de vraag: Muziek, wat is dat eigenlijk? Tja, goede vraagehmuziek is geluid maken toch?
SEO
Workshops Mooss.org.
workshop Theater, Dans, Muziek, Beeld, Audiovisueel, Multidisciplinair 4-6j, 6-9j, 9-12j. Een multidisciplinaire workshop waarbij we via verschillende kunstdisciplines in de wereld van het lichaam duiken. NIEUW Let's' beat it! workshop Dans, Muziek 6-9j, 9-12j, 12-15j, 15-18j. Ontdek via muziek en dans wat ritme is.
rode labradoodle
Workshop Muziek Huistheater de Steenakker.
U bent hier: Start Workshop Muziek. Workshop Zing Jezelf. Zing jezelf en elkaar lekker vrij en geniet van de samenzang. Voor iedereen geschikt, je hoeft geen zangtalent te hebben of noten te kunnen lezen om aan deze workshop deel te nemen.
krediet aanvragen
Workshop Muziek 4 12 jaar Sirene voor Kinderen.
Workshop Muziek 4 12 jaar. Muziek heeft het vermogen om kinderen te leren, uit te dagen, plezier te geven, tot bewegen te verleiden, de hersenen te laten rijpen, alert te maken, samen bezig te zijn, kortom uit te dagen in hun gehele ontwikkeling.
Bedrijfsuitje Workshop muziek en dansBreakout Verwondering. Bedrijfsuitje Workshop muziek en dans.
Hoe we werken. Home Producten Fun en teambuilding Workshops muziek dans. Workshops muziek dans. Zit er een verborgen DJ in u? Of blijkt u enorm soepele heupen te hebben tijdens de workshop buikdansen? En altijd al een muziek instrument willen spelen?
Workshop Muziek Zang Op jouw locatie Muzische Workshops.
Op zoek naar een workshop MUZIEK ZANG? Muzische Workshops biedt een ruim aanbod aan muziek en zang workshops. Djembe, musical, muziekinitiatie., Voor elke gelegenheid een spetterende muziek WORKSHOP! Muzische workshops Workshops Muziek Zang. Op zoek naar een workshop muziek zang?

Contacteer ons