Resultaten voor Workshop: Muziek

Workshop: Muziek
Muzikale Workshops Workshoppen.nl.
U leert hoe u deze muziek maakt en vooral hoe u danst op de vrolijke tonen van deze Zuid-Amerikaanse muziek. Bovendien vertelt uw workshopdocent u het nodige over de herkomst van de samba. Wanneer u van Nederlandstalige muziek houdt, is een workshop Smartlappen Zingen echt iets voor u.
SEO Page Optimizer Nederland
Creatieve workshops maX Music.
10-12, Air Drumming Workshop, Kinderen, Muziek, Slagwerk. Enthousiaste artiesten verzorgen muziek workshops in de klas en een gemeenschappelijke presentatie voor ouders. 4-12, Kinderen, Muziek, Muziekdag, Zang, Kunstendag, Project. We combineren uiteenlopende dans workshops in een Dansdag met een afsluitende, spetterende eindpresentatie.
meta tags seo
Workshop Muziek Yolo Percussie.
Wij verzorgen workshops aan bedrijven, scholen en particulieren. Een workshop muziek maakt iets bij je los. Muziek verbindt en je wordt meegenomen, je ervaart de opbouw, en samen ben je aan het werk om een swingend muziekstuk neer te zetten.
https://www.sunproof.nl/folie/zonwerende-glasfolie
Edutones Edutones Een uitdagende muziek workshop.
Een uitdagende muziek workshop voor het voortgezet onderwijs. Wil je leerlingen op een uitdagende manier laten werken met muzieksoftware op school? Dan is een muziek workshop van Edutones een goed idee. Met onze muziek workshop maken we mixen en arrangeren van muziek toegankelijk en inzichtelijk.
seo assessment tools
Muziek Kleinkunstig.
Verschillende lagen in muziek herkennen; dat kunnen leerlingen na de workshop Ringtone maken! Basisritmes spelen en hierop improviseren; dat leren leerlingen tijdens deze workshop. Over onze workshops. We hebben een uitgebreid workshop aanbod in de categorie├źn beeldende kunst, dans, muziek, theater, circus en literatuur.
Workshop Muziek 4 12 jaar Sirene voor Kinderen.
Workshop Muziek 4 12 jaar. Muziek heeft het vermogen om kinderen te leren, uit te dagen, plezier te geven, tot bewegen te verleiden, de hersenen te laten rijpen, alert te maken, samen bezig te zijn, kortom uit te dagen in hun gehele ontwikkeling.
Workshop muziek Muziekschool Music Fun.
Een workshop muziek bestaat uit een digitale presentatie, waarin wordt uitgelegd hoe muziek is ontstaan vanuit verschillende delen van de wereld. Vervolgens kunnen deelnemers kennis maken met verschillende instrumenten, zoals klarinet, trompet, dwarsfluit en tuba, maar ook gitaar, keyboard en drums.
Workshop Muziek Zang Op jouw locatie Muzische Workshops.
Op zoek naar een workshop MUZIEK ZANG? Muzische Workshops biedt een ruim aanbod aan muziek en zang workshops. Djembe, musical, muziekinitiatie., Voor elke gelegenheid een spetterende muziek WORKSHOP! Muzische workshops Workshops Muziek Zang. Op zoek naar een workshop muziek zang?
Workshop Muziek Huistheater de Steenakker.
U bent hier: Start Workshop Muziek. Workshop Zing Jezelf. Zing jezelf en elkaar lekker vrij en geniet van de samenzang. Voor iedereen geschikt, je hoeft geen zangtalent te hebben of noten te kunnen lezen om aan deze workshop deel te nemen.
Workshop Muziek op schoot in Bibliotheek Hasselt meppelercourant.nl Uit Evenementen.
Spelenderwijs wordt er gewerkt aan ritmegevoel, het ontdekken van verschillende aspecten van muziek, gaan we beter zingen en wordt de muzikale interactie tussen grootouder/begeleider en kind gestimuleerd. Maar er is vooral heel veel plezier tijdens het zingen, bewegen en spelen op muziek en de instrumenten.

Contacteer ons