Op zoek naar musical cats antwerpen?

musical cats antwerpen
Antwerp Cats the Musical On Tour.
taxi
Musical Cats komt naar Koningin Elisabethzaal Antwerpen Regio HLN.
De Filharmonie krijgt er haar thuisbasis en in het congrescentrum moeten dit najaar al internationale congressen kunnen plaatsvinden. Cats is een van de langstlopende producties op Broadway, maar het zal 20 jaar geleden zijn dat de musical nog eens in Antwerpen te zien was.
veranda
Cats de Musical Officiële website Nederland.
De musicalklassieker CATS komt dit voorjaar voor slechts 3 weken naar Antwerpen. Van 29 maart t/m 17 april 2017 zal de hit musical te zien zijn in de gloednieuwe Elisabethzaal als onderdeel van de speciale Jubileum Tour vanwege het 35-jarige bestaan.
lenen
ElisabethCenter Overzicht tickets.
Items per pagina.: MUSICAL Koningin Elisabethzaal. 263 / 290 beschikbaar. MUSICAL Koningin Elisabethzaal. 279 / 290 beschikbaar. MUSICAL Koningin Elisabethzaal. 277 / 290 beschikbaar. MUSICAL Koningin Elisabethzaal. 288 / 290 beschikbaar. MUSICAL Koningin Elisabethzaal. 276 / 290 beschikbaar. MUSICAL Koningin Elisabethzaal.
Verkoop tickets voor musical CATS in Elisabethzaal verloopt Antwerpen 2018 Gazet van Antwerpen.
07/11/2016 om 2036: door JoRo. De musical CATS blijft na vele decennia nog altijd enorm populair. Dat blijkt uit de voorverkoop van de nieuwe reeks voorstellingen die op 29 maart 2017 in première gaan in de dan pas vernieuwde Koningin Elisabethzaal. Er zijn nu al meer dan 10.000 tickets verkocht. Een enorm succes, zegt de organisatie. De internationale cast van zingende en dansende katten hebben Antwerpen uitgekozen om hun 35 Years Jubilee Tour te vieren en dat weet het publiek te smaken.
Nieuwe Elisabethzaal strikt Cats als eerste musical Showbizz HLN.
Nieuwe Elisabethzaal strikt Cats als eerste musical. 26 mei 2016. Deel via Facebook 0 Tweet. Showbizz De nieuwe Koningin Elisabethzaal in Antwerpen, waaraan momenteel nog volop gewerkt wordt, krijgt in het voorjaar van 2017 drie weken lang de wereldberoemde musical Cats op bezoek.
Acteurs Cats zijn er klaar voor: Antwerpen we komen eraan. Antwerpen Gazet van Antwerpen.
De hitmusical bestaat al liefst 35 jaar en hun passage in Antwerpen is nu al een succes, met zon 40 000 verkochte tickets. Cats gaat op 29 maart in première en is tot en met 17 april te zien in de Koningin Elisabethzaal.

Contacteer ons