Meer resultaten voor musical cats antwerpen

musical cats antwerpen
Cats de Musical Officiële website Nederland.
De musicalklassieker CATS komt dit voorjaar voor slechts 3 weken naar Antwerpen. Van 29 maart t/m 17 april 2017 zal de hit musical te zien zijn in de gloednieuwe Elisabethzaal als onderdeel van de speciale Jubileum Tour vanwege het 35-jarige bestaan.
esta aanvragen
Musical CATS in Koningin Elisabethzaal.
Musical CATS in Koningin Elisabethzaal. Categorie: Zoo-nieuws Laatst bijgewerkt: donderdag 10 november 2016 0636: Gepubliceerd: donderdag 10 november 2016 0636: Kaartverkoop loopt goed. De première van de hitmusical CATS in de gloednieuwe Koningin Elisabethzaal vindt pas plaats op 29 maart 2017, maar nu al zijn er meer dan 10.000 tickets verkocht! Slechts 3 weken lang zal de internationale cast van zingende en dansende katten in Antwerpen zijn, ter ere van hun 35 Years Jubilee Tour.
auto verzekeren
Musical Cats komt naar Koningin Elisabethzaal Antwerpen Regio HLN.
De Filharmonie krijgt er haar thuisbasis en in het congrescentrum moeten dit najaar al internationale congressen kunnen plaatsvinden. Cats is een van de langstlopende producties op Broadway, maar het zal 20 jaar geleden zijn dat de musical nog eens in Antwerpen te zien was.
vijver
Verkoop tickets voor musical CATS in Elisabethzaal verloopt Antwerpen 2018 Gazet van Antwerpen.
De musical CATS blijft na vele decennia nog altijd enorm populair. Dat blijkt uit de voorverkoop van de nieuwe reeks voorstellingen die op 29 maart 2017 in première gaan in de dan pas vernieuwde Koningin Elisabethzaal. Er zijn nu al meer dan 10.000 tickets verkocht. Een enorm succes, zegt de organisatie. De internationale cast van zingende en dansende katten hebben Antwerpen uitgekozen om hun 35 Years Jubilee Tour te vieren en dat weet het publiek te smaken.
Cats Musical Vibes.
Cats is een van de langstlopende shows ter wereld. Reeds 36 jaar speelt er wel ergens een versie van deze poezelige musical. De internationale tourversie spreidt zijn dekentjes nu voor drie weken in Antwerpen. De vernieuwde Koningin Elisabethzaal vond hiermee een ideale eerste musical om de heropening te vieren.
Acteurs Cats zijn er klaar voor: Antwerpen we komen eraan. Antwerpen Gazet van Antwerpen.
De acteurs van Cats hebben er duidelijk zin in. De hitmusical bestaat al liefst 35 jaar en hun passage in Antwerpen is nu al een succes, met zon 40 000 verkochte tickets. Cats gaat op 29 maart in première en is tot en met 17 april te zien in de Koningin Elisabethzaal.
Extra voorstellingen Cats in Antwerpen Musicalweb.nl.
Cats gaat in première op 29 maart in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Lees meer over: Cats. Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws! Klik hier om je in te schrijven. keyboard_arrow_left Vorig bericht Volgend bericht keyboard_arrow_right. De kleedkamer van Jorrit Ruijs bij The Lion King 17 juli 2018, 1352.: Karakter van Bordewijk in 2021 als musical 17 juli 2018, 0854.:
Antwerp Cats the Musical On Tour.

Contacteer ons