Meer resultaten voor houthandel antwerpen

houthandel antwerpen
houthandel
Houthandel trakteert hele dorp Ranst Gazet van Antwerpen.
Maar zijn drie kinderen en zijn echtgenote zetten de houthandel die hij in 1967 opstartte, met vakkennis en enthousiasme verder en maken de eerste veertig jaar rond met een groot feest. Zaterdag 12 mei is het dus bal populair in de Broechemse evenementenhal. Iedereen is welkom, Van den Heurck trakteert. Jozef Van den Heurck was chauffeur bus op de buslijn Antwerpen Herentals maar had een hekel aan de zondagsdiensten.
binnendeuren antwerpen

Welkom bij Houthandel JANSSENS EN JANSSENS. Wie zijn wij? JANSSENS EN JANSSENS is een algemene houthandel gespecialiseerd in hout, platen interieurafwerking. Wij hebben verschillende vestigingen.: Houthandel Janssens en Janssens in Hoogstraten. Houthandel Janssens en Janssens in Oudenaarde. De Somer in Aalst.
binnendeuren antwerpen
Gikimat, uw houthandel in Gikimat bij Sint-Truiden.
Gikimat is jaren lid van de Belgische Houtconfederatie, die houthandelaars, bosuitbaters en zagerijen groepeert. Zo bent u zeker dat u te maken hebt met een betrouwbare en professionele houthandel, met oog voor een duurzaam bosbeheer. Hout is een herbruikbaar en 100% natuurlijk product.
krediet
houthandel antwerpen.
Al 4 generaties lang, sinds 1918, zit de liefde voor het hout verweven in de producten die u bij Hout Luyten vindt. Houthandel Antwerpen goudengids.be. Categorie of bedrijfsnaam. Stad, postcode, straat, buurt. 29 resultaten voor houthandel Antwerpen. 1 Quaeyhaege Houthandel.
Contetn
Tuinhoutcentrum: dé tuinhoutspecialist in Antwerpen.
tuinhout voor een prachtige tuin. Vraag een offerte. Tuinhoutcentrum: dé tuinhoutspecialist in Antwerpen. Bij Tuinhoutcentrum in Kontich, bij Antwerpen, vindt u het ruimste assortiment aan tuinhout terug. Een tuinpoort, tuinhuis of terras? Wij bieden tuinhoutproducten voor de volledige metamorfose van uw tuin aan.
houthandel west vlaanderen
Veel meer dan alleen hout op maat Hout Feyen Dessel. houtfeyen-icon-home. houtfeyen-icons_info. houtfeyen-icons_info2. houtfeyen-icons_map_marker. houtfeyen-icons_map_marker_2. houtfeyen-icons_meeting
Openingsuren toonzaal houthandel. Maandag vrijdag: 8 12 uur 13 18 uur. Zaterdag: 8 12 uur. 2019 Hout Feyen. Alle rechten voorbehouden. Icons made by Icon Works from www.flaticon.com is licensed by CC BY 3.0. Website door Pixeo. Plafond en wandafwerking.
maatkasten mechelen
Martens Hout neemt Leuvens bedrijf over Made in Antwerpen.
Houthandel Martens realiseerde verleden jaar een omzet van nagenoeg 30 miljoen euro. Voor het lopende jaar is een omzetstijging van 10% gebudgetteerd. Daarbij is nog geen rekening gehouden met de inbreng van Leuven. De groep stelt vandaag zon 60 mensen tewerk. Verwant en interessant.: Pionier in zonnepanelen legt nu ook daken. Ondernemers: Eric Martens. Plaatsen: Leuven, Schoten, Turnhout. Vorig bericht Hello bank! in pop-up kantoor op de Meir. Volgend artikel Nieuwe aanbestedingen. Naar het nieuwsoverzicht. Devos Lemmens voortaan in Britse handen. Marc Balduyck 13 augustus 2013. Mediahuis neemt TMG in handen. Edith Vervliet 16 juni 2017. Reageer Annuleer reactie. Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. AD: IMU slot 1 not homepage. Vandaag Week Maand Alle. De Dams Antwerpen ondergaat metamorfose.
binnendeuren antwerpen
Houthandel Reynders uit Meerhout, uw houtspecialist bij uitstek. Hout Reynders Meerhout.
Als u ons de juiste maten doorstuurt, bezorgen wij uw bestelling plaatsklaar. Tot slot melden wij u dat Houthandel Reynders binnenkort verhuist naar een nieuwe locatie, waardoor onze dienstverlening nog hogere toppen zal scheren. Neem gerust een kijkje op deze website voor een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten.
Houthandel Segers Hout Interieur.
Welkom bij Houthandel Segers! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Promo's, nieuwigheden, uitverkoop meer! Beste toekomstige klant. Als traditionele houthandel en familiebedrijf zijn wij reeds meer dan 90 jaar actief in Schoten en omstreken. Daardoor combineren wij de voordelen van het grootbedrijf prijs, assortiment, vlotte leveringen enz.
Houthandel Gustaaf DE ROOVER Particulier Professioneel Industrie.
Alle weekdagen van 08u00 tot 12u00 en 13.u00 tot 16u30. Burelen tot 18u00. Zaterdag van 08u00 tot 12u00. Zon en feestdagen gesloten. Houthandel De Roover. GEVELBEKLEDING NIET HOUT. ISOLATIE EN DAKBEDEKKING. PARKET BARN DESIGN. HOUTBEWERKING naam uit een blok hout.

Contacteer ons