Zoeken naar musical antwerpen

musical antwerpen
Kalender Stadsschouwburg Antwerpen.
Scrooge, de Musical. do 03.01.2019 2000.: Scrooge, de Musical. vr 04.01.2019 1500.: Scrooge, de Musical. vr 04.01.2019 2000.: Scrooge, de Musical. za 05.01.2019 2000.: Scrooge, de Musical. zo 06.01.2019 1500.: Semino Rossi Ein Teil von mir Die Tournee zum neuen Album.
lenen
Musical, Theatervoorstelling, Antwerpen voor kinderen UiTmetVlieg.be.
Verberg kampen en vakanties. Verberg permanente activiteiten. Musical, Theatervoorstelling, Antwerpen voor kinderen. Je zocht op.: Musical Verwijder filter Theatervoorstelling Verwijder filter Antwerpen Verwijder filter Alle filters verwijderen. Verberg kampen en vakanties. Verberg permanente activiteiten. 5 resultaten gevonden. Sorteer resultaten op.
lenen
Doornroosje Deep Bridge.
Het begin van een mooie traditie. Zo brengen Deep Bridge en ZOO Antwerpen de combinatie van musical en een bezoek aan de prachtige 19de-eeuwse dierentuin opnieuw tot leven. Combineer Doornroosje met een bezoekje aan de ZOO en ga voor of na de show extra voordelig naar deze wondermooie dierentuin.
https://www.hulpstation.nl/student-aan-huis/
Roodkapje De Sprookjesmusical Tele Ticket Service.
Wegens het grote succes zijn er nu 4 extra voorstellingen in verkoop gezet in Stadsschouwburg Antwerpen! Wie Roodkapje en co nog graag wil zien schitteren in Antwerpen krijgt daartoe extra de kans op zondag 4 maart om 11 uur en 14 uur en zondag 29 april, eveneens om 11 uur en 14 uur.
Kinderen maken musical in 4 dagen Antwerpen Regio HLN.
Antwerpen Toon vereisten Bewaar als favoriete gemeente. Om je regio te bewaren moet je ingelogd zijn. Log nu in. Verberg deze tip. Kinderen maken musical in 4 dagen. 03 januari 2018. Deel via Facebook 0 Tweet. Foto Klaas De Scheirder De kinderen tijdens de repetities.
Musicalspektakel ZOO of Life ZOO Antwerpen.
Er zijn dan ook vriendschappen voor het leven gesmeed. Ja, dit gemeenschapsproject waarmee ZOO of Life mensen verbindt en dichter bij elkaar brengt, is een ongezien succes. Het jubileumjaar van 175 jaar ZOO Antwerpen is met bravoure en op gepaste wijze ingezet.
Koop tickets voor Elvis, the Musical in Stadsschouwburg Antwerpen op 23/06/2018 op LiveNation.be. Zoek voor Belgium en internationale concerttickets, tour data en zalen in jouw buurt met de grootste o
Elvis The Musical, de schitterende muzikale show met de originele entourage van The King, komt terug naar ons land! Grahame Patrick en The Stamps Quartet brengen het succesvolle spektakel op vrijdag 22 juni 2018 naar het Kursaal Oostende en op zaterdag 23 juni 2018 naar de Stadsschouwburg in Antwerpen.
Elvis, the Musical Concert Tickets.
Elvis, the Musical. vr 22 jun 2018 2000.: Elvis, the Musical. za 23 jun 2018 2000.: Elvis, the Musical. Volg Live Nation. Volg Live Nation voor nieuws, presales en wedstrijden! Volg je favoriete artiesten, koop tickets in voorverkoop en mis geen enkele show!
OLIVER! de musical Stadsschouwburg Antwerpen WeekUp.
Oliver Twist komt naar Vlaanderen in een awardwinning musicalbewerking, boordevol aanstekelijke songs en wervelende decors. Ontdek Peter Van den Begin in de rol van de goedhartige schurk Fagin, die vanuit de Londense riolen straatkinderen opleidt tot gauwdieven. Meer info Podia in Antwerpen.
Zoo van Antwerpen viert 175e verjaardag met musical Zoo" of life" VRT NWS. VRT NWS. Play knop. VRT NWS.
Zoo van Antwerpen viert 175e verjaardag met musical Zoo" of life." De voorstelling Zoo" of life" in de Elisabethzaal in Antwerpen is een van de activiteiten ter gelegenheid van het feestjaar van de Zoo van Antwerpen. Het is een groots spektakel geworden waar naast professionele acteurs ook honderden figuranten op het podium staan.

Contacteer ons