Meer resultaten voor nederlandse muziek

nederlandse muziek
De Top 100 van de Nederlandse Muziek Radio 350.
Telfort zwart kanaal 3004. KPN/Telfort wit kanaal 1054. Ziggo kanaal 923. De Top 100 van de Nederlandse Muziek. Geplaatst op: 26-11-2004. Dit is de interactieve Top 100 van de Nederlandse Muziek op Radio 350. 1 Frans Bauer Heb je even voor mij.
nederlandse artiesten
Radio met Nederlandstalige muziek online luisteren nonstop!
Wat ons bij Gigant FM opviel was dat de meeste zenders gingen voor Nederlandstalige muziek van de grootste Nederlandse artiesten van dat moment. Artiesten als Marco Borsato en Nick Simon kunnen er op rekenen dat hun nieuwe Nederlandstalige muziek wel gedraaid wordt.
backlinking
ultratop.be De 100 mooiste Nederlandstalige liedjes.
Ze speelt met mij. Erik Mesie Zonder jou. Raymond van het Groenewoud Liefde voor muziek. Jules de Corte Het feest dat nooit gevierd werd. Armand Ben ik te min. Klein Orkest Mijn vader. Frank Boeijen Groep De piano van Beethoven.
lenen
Nederlandse muziek scoort in het buitenland: Vroeger" werd er lacherig over gedaan" artikelen 3voor12.
Vroeger" werd lacherig gedaan over Nederlandse acts die ambitie toonden om naar het buitenland te gaan, zegt Peter Smidt, die zich met Buma Cultuur hard maakt voor de export van Nederlandse muziek. Tegenwoordig" vraagt Matthijs van Nieuwkerk aan elke debuterende act bij DWDD: en, wanneer gaan jullie naar het buitenland.
De 100 Mooiste Nederlandstalige Liedjes YouTube.
50 videos Play all. Mix De 100 Mooiste Nederlandstalige Liedjes YouTube. Het beste uit de Hazes 100 DVD 1 Duration: 20019. AFCAmsterdam020 2088979, views. Nederlandse muziek 1, Jannes Henk Bernard, Jaman, frans bauer enz enz Duration: 11945. Franka Netten 106678, views.
Top 25 Mooiste Nederlandstalige Liedjes Muziek Lijstjes.
Top 25 Mooiste Nederlandstalige Liedjes. De Nederlandse muziek geschiedenis is groot. Wat een prachtige liedjes zijn er gemaakt. We hadden misschien wel een top 100 kunnen maken van de mooiste Nederlandstalige liedjes misschien doen we dat ooit nog wel eens.
100% NL Top 10.
Behalve de Top 10 hoor je ieder week een tip en een hit uit de Nederlandse Top 10 van een aantal jaren geleden. Jij kan zelf mede bepalen wat er in de lijst staat. Klik op de button STEMMEN en kies jouw favoriete Nederlandse plaat van dit moment!
Nederlandse muziek Andere Tijden.
Wie bij Nederlandse muziek enkel aan de Palingsound denkt heeft het mis. Vele genres hebben de afgelopen decennia de revue gepasseerd in ons land. Van de brave Loop de Loop van de Fouryos tot ruige rock uit de Achterhoek, er is van alles wat. Bekijk hieronder zes afleveringen over muziek van Nederlandse bodem: met zowel nationaal als internationaal succes.
Te weinig Nederlandse muziek op de radio RTL Nieuws.
Volgens hem helpt dat niet alleen Nederlandse muzikanten met hun carrière, maar doen radiozenders daar ook hun luisteraars een groot plezier mee. Experts zeggen in het onderzoek dat de doelgroep wel meer Nederlandse muziek wil, maar regionale en lokale zenders zouden nu te veel de muziekkeuze van landelijke zenders imiteren.
De 100 mooiste Nederlandstalige liedjes 5 Muziekweb.
Het duo richt zich op theater, maar wanneer hun debuut-cd met liedjes uit de voorstelling aanslaat, richt het duo zich op de muziek. Vanwege hun tweestemmige zang, herkenbare teksten en gewone-jongens-imago groeien ze al snel uit tot lievelingen van het Nederlandse publiek.

Contacteer ons