Meer resultaten voor zelf muziek maken

zelf muziek maken
Schooltv: Componeren Zelf muziek bedenken.
Rob Gaasterland is componist. Hij speelt piano en gitaar.Maar Rob verzint ook zelf muziek. Componeren noemen we dat. Met muziek kun je van alles doen. Je ziet het hier. Rob Gaasterland is componist. Hij speelt piano en gitaar. Maar Rob verzint ook muziek.
lenen
Muziek Maken Spelletjes, games en spellen Gratis op Spele.be!
Coolio Beat 2 Coolio Beat 2 Speel de muziek na die gespeeld word. Muziek Wind Muziek Wind Verzamel 3 dezelfde muzieknoten in een buis om een toon voor je liedje te maken. Dirigent Dirigent Probeer om het liedje op tijd af te maken.
Matrassen
Zelf muziek maken. Forum Yamaha Tyros 12, 3.
Vooral paar jaar geleden zat ik een hoop muziek zelf te maken waarvan er een paar wel 8 minuten duurde helaas had ik toen nog geen goeie mogelijkheden om ze te bewaren. Waardoor ik heel veel niet meer kan naspelen.
Ballonvaart
Muziek maken met grappige mannetjes! Cinekid Club Doe het zelf!
De CinekidClub is de doe" het zelf" website van Cinekid voor kinderen! Om te beginnen klik je hieronder eerst op je eigen leeftijd! 6 Jaar 7 Jaar 8 Jaar 9 Jaar 10 Jaar 11 Jaar 12 Jaar 13 Jaar 14 Jaar Ouder dan 14 Jaar. Ik ben 6 Jaar. Made @ Cinekid. Made @ Cinekid. Foto en film. Muziek Muziek maken met grappige mannetjes!
Zelf muziek maken met Jamstudio Computer Idee.
Zelf muziek maken met Jamstudio. Door: Gerard Lodder op dinsdag 22 december 2015 om 0900.: Jamstudio is een leuke manier om zelf muziek te maken vanaf je computer, en het programma is bovendien kinderlijk eenvoudig te gebruiken. We laten je in deze workshop zien hoe je dat doet.
Schooltv: Zelf muziek maken met water Een glazen pot, buisje en wat water. Meer heb je niet nodig!
Zelf muziek maken met water. Een glazen pot, buisje en wat water. Meer heb je niet nodig! 24 september 2014 Leeftijd. Alle leeftijden Duur. 0134: min Bekeken. Voor de kleintjes. Voor de kleintjes. Pak een pot en een buisje. Vul de pot met wat water en kijk goed naar dit filmpje.
Hoe kun je zelf muziek maken? Muziek maken.
Hoe kun je zelf muziek maken? Wie wilt dat nou niet? Je eigen beats, sounds, melodie├źn, effecten, instrumenten en nog veel meer. Muziek maken hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Met een bepaald aantal benodigdheden kan iedereen direct aan de slag.
Zelf muziek maken, bij jou in de buurt. VVV Lelystad.
Zelf muziek maken, bij jou in de buurt. Zelf muziek maken, bij jou in de buurt. wo 15 november 2017 t/m vr 15 november 2019. Zelf muziek maken, bij jou in de buurt. Het kan voor een habbekrats en je hoeft niet eens ver te fietsen.
Je eigen muziek maken Music Maker.
Eenvoudig muziek maken voor iedereen. De uiteindelijke muziekbewerking en de mastering zijn voor diegenen belangrijk die hun werk nog een laatste finishing touch willen geven. Van het eerste muziek maken tot aan een afgeronde, professioneel geproduceerde CD zijn het dan slechts een paar stappen.
Apple GarageBand voor Mac.
Je kunt zelfs geweldige drumsporen maken die klinken alsof je favoriete drummer achter je staat. Plug je gitaar in en kies uit een enorme lading versterkers, luidsprekerkasten en effectpedalen. De ideale baslijn. Je kunt helemaal zelf bepalen hoe de baspartij klinkt. Bijvoorbeeld door je eigen combinatie van oude en nieuwe versterkers en luidsprekerkasten te kiezen. Of te experimenteren met verschillende microfoons en opstellingen, net zolang totdat je een heel eigen sound hebt. Sluit je USB-keyboard aan en laat je inspireren door de geluidsbibliotheek. Met de meegeleverde instrumenten en loops heb je volop creatieve mogelijkheden. Zet het geluid naar je hand. Snel en makkelijk. Wanneer je een software-instrument, versterker of effect gebruikt, verschijnen de Smart Controls met bijbehorende druk, draai en schuifknoppen. Zo zet je je geluid snel naar je hand en kun je verder met een nieuw nummer. Applaus voor de drummer. In GarageBand vind je nu ook Drummer, een virtuele sessiedrummer die werkelijk alles doet wat jij wilt en lekker met je nieuwe creatie meespeelt. Je kunt kiezen uit achttien drummers, verdeeld over vier genres. Er zit muziek in de lucht.

Contacteer ons